TILAA MARTTI

HÄMMÄSTY JA NAURA ENEMMÄN KUIN KOSKAAN

Martti Vannaksen taikuus on keskittynyt koti- ja ulkomaisiin yritystilaisuuksiin ja on poikkeuksellinen yhdistelmä huumoria, taikuutta, sekä tilannekomiikkaa.

Asiakasyrityksen imago ja ilme ovat osana esitystä ja jättävät pysyvän muistijäljen kaikkiiin osallistujiin. Taikuus voi tapahtua katsojien käsissä lähietäisyydeltä tai lavalta koko yleisölle.

 

 Martti Vannaksella on yli 30 vuoden ja yli 3000 esityksen kokemus Suomen kansainvälisestä yritysmaailmasta. Hän on siviiliammatiltaan lääkäri ja taikoo sujuvasti myös englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

 

MUISTIKOULUTUS

Hyvä muisti on taito, jonka kuka tahansa voi oppia. Martti Vannaksen muistikoulutuksessa rikotaan muistin myytit ja näytetään, miten helppoa on oppia muistamaan ihmisten nimiä, numeroita ja tunnuslukuja sekä soveltamaan parempaa muistia jokapäiväiseen elämään.

Martti Vannaksen Muistikoulutus on ainoa laatuaan koko Euroopassa; siinä yhdistyy taikurin karisma, lääkärin ihmistuntemus ja muistikouluttajan asiantuntemus.
 
Martti Vannas ei teoretisoi vaan opettaa koulutuksen aikana käytännössä, kuinka kuka tahansa voi oppia muistamaan paremmin numeroita, salasanoja ja ihmisten nimiä sekä luottamaan muistiinsa.
 
Martti Vannas on kirjoittanut aiheesta englanninkielisen kirjan: www.oneliners.fi

LADATTAVAT ÄÄNITIEDOSTOT:

ESIINTYMISKOULUTUS

Martti Vannas on esiintynyt Suomen kansainvälisessä yritysmaailmassa yli 30 vuotta. Nyt hän paljastaa Sinulle salaisuudet, miten voitat esiintymispelon ja puhut yleisön edessä kuin ammattilainen. Tallenteella käydään läpi henkisiä ja fyysisiä valmistautumistekniikoita, rohkeusharjoittelua, lavakäyttäytymistä ja esitystekniikkaa. Tiedät myös miten toimia, jos jokin menee pieleen. Tämä tallenne sopii kaikille, jotka haluavat oppia paremmaksi esiintyjäksi yleisön edessä. Tekniikat ovat sovellettavissa niin työpaikoille kuin vapaa-aikaan. Kesto noin 30 minuuttia.

MUISTIKOULUTUS

Martti Vannaksen muistikoulutus on uniikki yhdistelmä taikuutta, muistitekniikoita sekä lääkärin ihmistuntemusta. Tallenteella käydään läpi koulutuksen keskeisimmät tekniikat: numeromuisti, sekalaisten asioiden muistaminen ja nimimuisti. Tallenne sisältää myös muistiharjoituksia, joista voit aloittaa sekä bonuksena tekniikoita, joilla voit parantaa tarkkaavaisuuttasi ja huomiokykyäsi. Jos haluat erottua joukosta ja oppia yliluonnollisen hyvän muistin, on Sinulla siihen nyt ainutlaatuinen mahdollisuus. Hyvä muisti on sovellettavissa kaikille aloille, ja se auttaa Sinua myös keskittymään paremmin. Kesto noin 30 minuuttia.

ESIINTYMISVALMENNUS

Esiintymistaito on ominaisuus, jota voi tietoisesti kehittää. Martti Vannas opettaa käytännön esimerkein, kuinka kuka tahansa voi parantaa omaa läsnäoloaan yleisön edessä ja oppia puhumaan kuin ammattilainen. Kaikki tekniikat perustuvat omakohtaiseen, yli 30 vuoden kokemukseen ammattiesiintyjänä.

 

Tilaa Martti

15 + 12 =